Aanbieding!

Disney Nemo en Dory Kinder T-Shirt – Blauw

9.95

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Voel je als een vis in het water met dit super leuke T-Shirt van Nemo & Dory!

 

Finding Nemo

Finding Nemo is een animatiefilm van Pixar/Walt Disney uit 2003. Het verhaal gaat over de clownvis, Nemo, en zijn vader. Door een incident dat in het verleden heeft plaatsgevonden is Marlin, Nemo’s vader heel erg neurotisch en beschermend over Nemo.

Wanneer voor Nemo de tijd aangebroken is om naar school te gaan, volgt Marlin hem om er zeker van te zijn dat Nemo veilig is. Nemo heeft het gehad met het gedrag van zijn vader en verlaat het koraalrif om te bewijzen dat er absoluut geen gevaar is. Tijdens deze actie wordt hij gezien door twee duikers, gevangen en meegenomen.

Op zijn zoektocht naar Nemo ontmoet Marlin Dory. Dory is een doktersvis die leidt aan kortetermijn-geheugenverlies. Eén van de duikers die Nemo hebben meegenomen, heeft zijn uikbril verloren. Op deze bril staat het aders van de duiker. En met hulp van Dory, die kan lezen, komt Marlin erachter dat Nemo in Sydney zou moeten zijn. En samen met Dory vertrekt Marlin naar Sydney om Nemo te vinden.

 

Finding Dory

Finding Dory is een animatiefilm uit 2016 en is het vervolg op Finding Nemo uit 2003

Ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van Finding Nemo, herinnert Dory zich dat zij nog ouders heeft die misschien naar haar op zoek zijn. Marlin en Nemo helpen Dory met de zoektocht naar haar ouders.

Extra informatie

Maat

3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disney Nemo en Dory Kinder T-Shirt – Blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.