Aanbieding!

Disney The Lion King Baby Sokken – Groen

0.95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Met deze super schattige Lion King Baby Sokken voelt uw kleintje zich de koning te rijk!

 

The Lion King

De Lion KIng is een Amerikaanse animatiefilm uit 1994. Het verhaal draait om Simba die samen met zijn vader, moeder en de andere leeuwen op de Koningsrots woont. Wanneer Simba jong is, leert hij van zijn vader wat het koningsschap inhoudt. Simba zal later namelijk zelf koning worden. Simba’s oom, Scar, denkt hier echter helemaal anders over. Hij probeert van Mufasa, zijn broer, en Simba af te komen, zodat hij zelf Koning kan worden.

Nadat Mfasa overlijdt, in een poging om het leven van Simba te redden, loopt Simba uit verdriet en schaamte weg, op aandrigen van Scar. Hij komt terecht in een tropisch regenwoud ij Timon en Pumba. Door hun vrolijke en open karatker trekt hij langzaam een beetje bij. verolgens besluit hij zijn oude leven achter zich te laten, hij is er namelijk volledig van overtuigd dat de dood van zijn vader volledig zijn schuld is en weet niet hoe hij zijn moeder ooit nog onder ogen moet komen.

Ondertussen neemt Scar de koningsrots over en langzaam maar zeker raat het voedsel op. Simba’s vriendin, Nala, gaat verder van de koningsrots op zoek naar eten en komt hierbij Simba tegen. Ze probeert hem te overtuigen om terug te komen en zijn recht op de troon op te eisen.

Eerst wil Simba dit niet, maar utieindelijk keert hij toch terug naar zijn geboorteplaats. Hier vecht hij tegen zijn oom om de troon en hij wint het gevecht. En met Simba als koning, weet de natuur zich volledig te herstellen.

Extra informatie

Maat

0/6 maanden, 6/12 maanden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disney The Lion King Baby Sokken – Groen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.